چگونگی بیماری زونا NO FURTHER A MYSTERY

چگونگی بیماری زونا No Further a Mystery

چگونگی بیماری زونا No Further a Mystery

Blog Article

عفونت اندام‌های داخلی از جمله مجاری گوارشی (معده و روده)، ریه‌ها و مغز (انسفالیت)

در واقع امکان انتقال مستقیم زونا به شخص دیگر وجود ندارد. با این حال، فردی که هرگز به آبله‌مرغان مبتلا نشده، با تماس مستقیم با مایع تاول‌های شخصی که در حال حاضر زونا دارد، ممکن است ویروس را دریافت کند.

    موسسه خدمات دارویی رضوی با هدف ایجاد بانک مرجع در زمینه اطلاعات دارویی و پزشکی و همچنین ایجاد بستر مناسب جهت مشاوره دارویی و خرید آسان دارو و تحویل در محل (تحت نظارت دکتر داروساز) ایجاد شده است.  مشهد, میدان بیمارستان امام رضا , داروخانه مرکزی امام

اولین نشانه‌های زونا، پیدایش لکه‌های قرمز روی پوست است که به تدریج تبدیل به دانه‌های قرمز رنگ می‌شوند. ظاهر این دانه‌های قرمزرنگ مشابه با لکه و زخم‌های آبله‌مرغان است.

پوشش موضوعات روز و عبور آن از فیلتر تأیید پزشکی، مجله دکتردکتر را

در صورتی که سن شما بیشتر یا مساوی ۶۰ سال است، زیرا سن پیچک سورنا به طور قابل توجهی خطر ابتلا به عوارض این بیماری را افزایش می‌دهد.

○ درد یا بثوراتی که چشم را هم درگیر می‌کنند و برای جلوگیری از آسیب دائمی چشم باید فوراً درمان شوند.

○ میزان مصرف دارو: احتمالاً یک یا دو بار در روز تجویز شود

البته‌ فرد با یك‌ بار گرفتن‌ زونا، تا آخر عمر در برابر آن‌ ایمن‌ خواهد بود؛ مگر در موارد نادر.

واکسینه شدن می‌تواند از بروز علائم و زخم‌های زونا و ضایعات پوستی شدید آن پیشگیری کند.

حتی پس از پایان یافتن عفونت آبله مرغان، ویروس برای سال‌ها در سیستم عصبی خفته باقی می‌ماند و سپس به صورت زونا فعال می‌شود.

بیماری زونا چیست و چگونه درمان می‌شود؟ (به‌همراه ویدیو)

با این حال، بثورات همیشه قرمز ظاهر نمی‌شوند. بسته به رنگ پوست، بثورات می‌توانند صورتی تیره، قهوه‌ای تیره یا ارغوانی به نظر برسند.

این ویروس در ابتدا با بروز بیماری آبله مرغان مشخص می‌شود و پس از سال‌ها ماندگاری در سلول‌های عصبی ستون فقرات، دوباره خود را به صورت بیماری زونا بروز می‌دهد.

Report this page